Sesimizi Duymadınız Sözümüzü Görün

Öğretim Elemanları Derneği akademik personele zam konulu tanıtım filmi hazırladı.İşte Tanıtım Filmi ve derneğin açıklaması:

ÖGEDER (Öğretim Elemanları Derneği), kuruluşundan itibaren akademik personelin özlük hakları başta olmak üzere, maaş iyileştirmeleri, mobing, atanma sorunları ve hukuki sorunlarında yardımcı olmaya çalışmaktadır. Üniversite temsilciliklerinin yanı sıra, Eğitim Koordinatörlüğü, Etik Kurul Koordinatörlüğü, Sosyal ve Mali İşler Koordinatörlüğü, Kültür ve Sanat Koordinatörlüğü, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Koordinatörlüğü gibi alt birimlerle Akademik personelin Sosyal, Hukuki ve Mali konularda eksikliklerini/ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik adımlar atmıştır.

Şüphesiz ki, Akademik personelin, özlük hakları dışında en büyük sorunu maddi gelecek kaygısıdır. Derneğimiz, #akademikzam Hashtagi ile sosyal medyada sorunların tartışılmasını amaçlamış ve belli bir farkındalık oluşturmuştur. Bu farkındalık, yetkili mercilerin “farkındayız” demelerine, bizim için ise “Fark etmek yetmez.“ dememize kadar gelmiştir. En son ÖGEDER’in organize ettiği TBMM önünde basın bildirisinden sonra sesimizin daha güçlü çıkmasına ve sözlerimizin “görülmesine” karar verdik.

Bu amaçla #akademikzam ile birlikte yeni sloganımız olan “#SesimiziDuymadınızSözümüzüGörün hashtagı ile hazırladığımız kısa filmimizi beğeninize sunuyoruz. Sesimizi duymayanların, sözümüzü görmesi, farkındalığın değere dönüşmesi umudumuzla, kısa filmimiz..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?