Şehidin Kabrine Çevre Düzenlemesi

Hakkari`nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit düşen Jandarma Onbaşı Metin Çetin'in Güneysu Kıbledağı Köyü'nde bulunan kabrinde çevre düzenlemesi yapılıyor.

Rize Valiliğinin gönderdiği ödenekle, Güneysu Kaymakamlığı tarafından yaptırılan çevre düzenlemesi ile Şehit Kabri, ziyaretçiler için daha geniş ve güzel bir görünüm alacak. Bu amaçla yapılan istinat duvarları ile Kabrin çevresi düzenlenerek genişletildi. Daha önce Şehidin okuduğu okul olan Kıbledağı Çağla İlköğretim Okulu Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu tarafından "Kıbledağı Şehit Metin Çetin İlköğretim Okulu" olarak değiştirilmişti. Şimdi de Şehidin kabrinde yapılan çevre düzenlemesi hem Şehidin Ailesi hem de köylüler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Köyde halkından Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na teşekkür. Köyün ileri gelenleri; "Şehidimiz için yapılan her şey, atılan her adım bir vefa örneğidir. Bu vefa örneğini gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Sayın Valimiz Seyfullah Hacımüftüoğlu'na bu anlamlı girişimlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Daha önce şehidimizin okuduğu okulun adının değiştirilmesi ve okula şehidimizin adının verilmesi ne kadar anlamlı ise, bu gün şehidimizin kabrinin de ona yakışır bir şekilde düzenlenmesi o derece anlamlıdır. Tekrar şehidimize gösterilen bu vefa örneğinden dolayı emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu