RTEÜ'de Kros Heyecanı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Bahar Şenlikleri kapsamında kros müsabakaları düzenlendi. Yarışma sonrasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Merkez Kampüsü karşısı sahil yürüyüş yolunda düzenlenen kros müsabakaları Üniversite Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın start vermesiyle başladı. Sporcular arasında yaşanan kıyasıya yarışmada bir kişi sıcaktan etkilenerek baygınlık geçirirken yarışmacıya ilk müdahaleyi Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz yaptı.


Başlangıç noktasına dönülmesi ile tamamlanan kros müsabakasında bayanlarda birinciliği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Bahar Erdoğan, ikinciliği Eğitim Fakültesi öğrencisi Ayten Yolcu, üçüncülüğü ise yine Eğitim Fakültesi öğrencisi Filiz Çalışkan elde etti.

Erkeklerde ise birinciliği Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi İbrahim Bilgen açık ara ile alırken, ikinciliği Pazar Meslek Yüksekokulu öğrencisi Erol Tekin, üçüncülüğü de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hakan Gökbayrak elde etti.

Takımlar kategorisi erkekler grubunda Eğitim Fakültesi birinciliği, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ikinciliği ve Pazar Meslek Yüksekokulu üçüncülüğü kazandı. Bayanlar grubunda ise, Eğitim Fakültesi birinciliği, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ikinciliği elde etti.



Kız, erkek ve takımlar kategorilerinde düzenlenen kros yarışması sonrası üniversitenin Rektörlük Binası önünde tören düzenlendi. Dereceye giren sporculara madalyalarını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Şaşmaz verdi. Yarışmayı Üniversitenin Genel Sekreteri Ali Rıza Köroğlu, Rektör Danışmanı Hasan Turgut, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan Er, Üniversitenin akademik-idari personeli ile öğrenciler takip etti.













İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu