Rizespor`a HES Kazandırılmalı

Rizespor’un meşru zeminler içinde yönetildiğini belirten Halil Bakırcı, “Rizespor’a mutlaka bir HES projesi kazandırılmalıdır” dedi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, lig’de kalan maçlar öncesi önemli mesajlar verdi. Rizespor’un son viraja geldiğini bu virajı da başarıyla geçip hedefine ulaşacağına inandığının altını çizen Bakırcı şunları söyledi. “Futbolu yönetmek

3 ana unsurdan oluşur. Parayı, teknik kadro ve futbolcu ile taraftarı yönetmekten olur. Başarıda 3 saç ayağıdır. Taraftar, teknik kadro ve yönetimdir. Bunların birlik olması lazım. Şunu net oyarak söylüyorum. Rizespor yönetimi saha dışı olayları ile farklı işlerin ucundan kıyısından bile geçmemiştir. Rizespor’u meşru zeminler içinde yönetmiştir. Saha dışı işlerde bulunmadığı için başarısı yükselmiştir” dedi.

 Rizespor’un lig’de son viraja geldiğini ve çok şanslı olduğunu ifade eden Başkan Halil Bakırcı, “Son haftalar da Rize’de güzel bir hareketlilik var. Benim onlardan arzum ve isteğim, bunu hep beraber olağan üstü hale getirmek.Lig’de kalan son 3 maçı kazandığımız taktirde hedefe ulaşırız. Ayrıca ben yılardan beri Rizespor’a sabit gelirler getirecek bir HES’in yapılmasının altını çiziyorum.  Rize’de sayısını bilmediğim kadar HES projesi var. Bunlardan birinin Rizespor’a kazandırılması gerek. Bunun için bir  çok kez görüşme yapmama rağmen sonuç alamadık. Rizespor’u uzun vadede ayakta tutmak zor olduğundan bunu yapmak zorundayız”.

 Bakırcı, “Rizespor, bugün büyük şehirlerdeki hemşerilerimizin finans destekleriyle ayakta kalıyor. Gelirin önemli bir kısmı HES’lerden elde edilebilir. Maalesef bir takım kurumlar, kuruluşlar kişiler, komisyon karşılığında HES leri sattılar. Bunların bir tanesini komisyonsuz Rizespor’a verebilirlerdi. Rize’de kendi iç dinamiklerimizi ortaya çıkarmalıyız. Şuanda bile fırsat kaçmamıştır. Uygun HES ler vardır. Alanlar bunu Rizespor’a devretmelidirler. Komisyon alarak dolarları cebine koymak hem Ticaret odası, hem, Ticaret Borsası ve hem de Rizespor’a yönetici olmak demek değildir. Ben kimseyi suçlamıyorum ama bunlar yapılmış tır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu