Rize`nin ilk organik kahvaltı yeri

Renkli kişiliği ve açık sözlülüğü ile Rize`nin sevilen simalarından işadamı Mehmet Karaca, Rize`ye farklı bir mekan kazandırdı.

Renkli kişiliği ve açık sözlülüğü ile Rize’nin sevilen simalarından işadamı Mehmet Karaca, Rize’ye farklı bir mekan kazandırdı.

Karaca, Camlı Köşk ismini verdiği ve farklı konseptiyle yeni bir lokantayı Rize’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Resmi açılışı gelecek hafta Cuma günü yapacak olan Camlı Köşk’ün en önemli özelliği, ürünlerin tamamına yakınının organik olması…

Sabahları, 20 çeşit organik ürünle kahvaltı keyfini Rizeliler’in hizmetine sunan Camlı Köşk’te 07.00’da başlayacak olan kahvaltı, 11.00’a kadar devam edecek. Yöresel mıhlamanın eksik olmayacağı Camlı Köşk’te kahvaltının sultanı, köy yumurtası ve organik ürünle yapılan sucuklu yumurta…

Özellikle tavan süslemeleri ile dikkat çeken Camlı Köşk’te 11.30-14.00 saatleri arası öğle yemeği olarak zeytinyağlı ve diyet yemekler, bol salatalı açık büfesi ile müşterilerini bekliyor. Öğle menüsünde her gün farklı bir balık türü olmak üzere, ekşili ve buğulama da olacak. Bunun yanısıra; lahana sarma, mısır ekmeği, hamsili ekmek, turşu tava gibi onlarca yöresel lezzeti bulabilmek mümkün.


Günün yorgunluğunu atmak için…

Günün yorgunluğu ise akşamları Camlı Köşk’te yudumlanacak organik çay ve kahve ile atılacak.

Bölgenin artan turizm potansiyeline paralel olarak gelen talepleri karşılayabilmek adına Rize’ye has bir mekan oluşturmaya karar verdiğini söyleyen Camlı Köşk’ün sahibi Mehmet Karaca, “Bölgemizde özellikle iç turizm katlanarak artmakta… Dışarıdan gelen çok sayıda misafirimizin Rize’ye özel bir mekan konusunda yoğun şekilde talepleri olunca böyle bir işyeri açmayı düşündüm. Yıllardır market olarak çalıştırdığımız işyerimizin üst katını bu şekilde dizayn ettik. Türkiye’nin dört bir yanını tarayarak organik ürünleri getiriyoruz. Müşterilerimiz, üst katta tattıkları ürünleri, kısmen market olarak işletmeye devam ettiğimiz giriş katından temin edebilecekler” dedi.


Karaca, tüm vatandaşlara kaliteli hizmeti ve organik ürün çeşitlerini sundukları Camlı Köşk’e tüm vatandaşları beklediklerini sözlerine ekleyerek, Camlı Köşk’te 70-80 kişinin aynı anda yemek yiyebileceğini, grup organizasyonları ile toplantıların yapılabileceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu