Rizeli Müdürlere Başbakan`dan Ödül

Kızılay`ın altın Gününde 3 Rizeli Genel Müdür Başbakandan ödül aldı.

Yurt içi ve yurt dışı insani yardım operasyonuna bağışlarıyla destek veren işadamları, sanatçılar, sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve vatandaşlar Türk Kızılayı’nın “Ödül Töreni”nde bir araya geldi. 170 bağışçı altın madalyalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Rizeli üç Genel Müdür de ödül aldı

Ödül alanlar arasında Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Burhan Külünk ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da yer aldı.


Başbakan Bağışçılara Teşekkür Etti

Konuşmasına Kızılay yöneticileri ve bağışçılarına teşekkür ederek başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftar davetine katılan Kızılay‘ın kurucularından Ömer Paşa‘nın ve Marko Paşa‘nın yakınlarına geceye geldikleri için teşekkür etti. En büyük takdiri ve teşekkürü Kızılay‘ı destekleyen bağışçıların hak ettiğini belirten Erdoğan, “Bugün kendilerine altın madalya takdim edilen 170 bağışçımızın şahsında, Türkiye genelindeki, yurtdışındaki tüm Kızılay sevdalılarına, şahsım, ülkem ve milletim adına en kalbi şükranlarımı, minnet ifadelerimi sunmak istiyorum” dedi.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem