Rizeli Hayırseverden Muhteşem Camii

Beykoz Çubuklu Mahallesi Mültezem Camii ve Kur’an Kursu açılışı yapıldı

 Rize kalkandere Dağdibi Mahallesi’den Hayırsever Esat Kukul ve oğulları tarafından yeniden yapılan Mültezem Cami’nin yeni görünümü cami cemaatini memnun etti.

Çubuklu Mahallesi’nde Hayırsever Kalkandereli Esat kukul ve Oğulları’nın katkısıyla yeniden yapılan Mültezem Camii yeni görünümü ile vatandaşların beğenisini kazandı.Eski haliyle eskimiş ve ihtiyacı Karşılamayan yıkılarak yeniden yapıldı. Büyük Bir alana sahip olan camiye ek ilaveler yapılarak birinci katta kur’an kursu olarak yapılan camii’de ikinci kat ile birlikte 700 kişilik kapasite’ye çıkarıldı. İç ve dış mekan çalışmasıyla da güzel bir görünüm kazanan Mültezem Camisine ayrıca,1.katta Kur’an Kursu Camii’de imam odası, büyük bir avlu, bay ve bayan lavaboları, abdest alma yeri ve çevre düzenlemesi de yapılarak, camii cemaatinin ibadetine sunuldu. Bunun dışında hırsızlık olaylarına karşı caminin dört bir yanına güvenlik kamerası konuldu.

Yapılan hizmetten memnun kaldığını ifade eden bir mahalle sakinleri, “Eski camimiz çok küçüktü.avlusu yoktu. Cami cemaati olarak hayırsever vatandaşlarımızdan destek istedik. hayırsever İş adamı Esat KUKUL ve oğulları Tarafından caminin yanında bulunan alan’de temin edilip büyük bir cami yaptı. Şuan camimiz çok güzel bir görünüm kazandı. Cami cemaati olarak  Esat KUKUL ve oğulları Kuran’an kursu yapımında katkı ve desteğıyle Mehmet KUKUL’a Olmak üzere ve emeği geçen hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ÇUBUKLU MÜLTEZAM  CAMİİ ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Mahalle Sakinleri eski cami ile yeni cami arasında çok büyük farklar olduğunu ifade ederek,  Bunun dışında kalabalık bir mahalle olduğumuzdan ve camimizin küçük olması nedeniyle Cuma namazlarında ve bayram namazlarında  sıkıntı çekiyorduk. Şuan Camii ve Kur’an Kursu  hayırsever iş Adamı Esat KUKUL ve OğullarI ve Mehmet KUKUL’un desteğiyle ve katkılarıyla yeniden yapıldı. Cami cemaatimiz hiçbir sıkıntı çekmeden namazlarını kılıyorlar. Bunun dışında 1.Katında Kur’an Kursu bulunmaktadır ayrıca büyük İmam odası bir avlu, bay ve bayan lavaboları, abdest alma yeri ve çevre düzenlemesi de güzel bir görünüme kavuştu. Ayrıca camimiz hırsızlık olaylarına karşıda 24 saat güvenlik kamerası tarafından kontrol ediliyor.

Beykoz Çubuklu Mültezem Cami Yönetimi yaptığı açıklamada hayırsever Esat KUKUL ve Oğulları tarafından Yaptırılan camii Ayrıca kur’an kursu yapımında  desteğı ve katkılarından dolayı Mehmet KUKUL’a  sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?