Rize'de Yaylacıları Şaşırtan Olay

Çamlıhemşin'e bağlı Boğaz Yaylası'ndan sıradışı haber

Çamlıhemşin'e Bağlı yaylalardan ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Çamlıhemşin'e bağlı Yaylalardan gelen büyük baş hayvanlara saldırı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ancak bu saldırı alışıla gelmiş bir saldırı olmadığı sonradan anlaşıldı.
 
YAYLACILAR SALDIRGANI NÖBETLE TESPİT ETTİ.
 
Çamlıhemşin'e Bağlı Koçdüzü Yaylası'nın ilk durağı olan Boğaz Yaylası'nda iki yıldır ineklerine saldırı oluyor ancak neyin saldırdığını anlayamıyorlardı. Yayla sakinleri bu saldırganı yakalamak için ineklerin başında nöbet tutmaya karar verir.
 
Yaylada otlayan ineklerin yanına sinsice yaklaşan bir At gören Yaylacılar At'ın İneklere saldırdığını görünce şok oldular. Saldırgan At'ın ineklere saldırıp dişlediğini gören yayla sakinleri At'ı  uzaklaştırsada zaman zaman saldırılara devam ediyor.

 
 
İKİ YILDA 2 İNEK TELEF ETTİ 3 İNEĞİ YARALADI.
 
İki yılda 2 ineğin bu saldırgan At'tan kaçarken kayadan yuvarlanarak telef olduğunu belirten yayla sakinleri bu yıl da 3 ineği yaraladığını ve bu ineklerin düştüğü kayanın önüne beton direkler dikip önlem aldıklarını ancak bu atın varlığında ineklerin rahat otlanamadıklarını dile getirdiler.
 
 Henüz sahibi belirlenemeyen saldırgan At yaylacıların korkulu rüyası olmaya devam ederken Yayla sakinleri hayvanlarının yanında nöbet tutuyor.




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu