Rize'de Toprak Kayması Yol Kapattı

Çamlıhemşin`de etkili olan sağanak yağış sonucu meydana gelen toprak kayması nedeniyle Ardeşen-Çamlıhemşin karayolunda ulaşım, tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Çamlıhemşin`de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonucu Ardeşen-Çamlıhemşin karayolunun 5. kilometresinde toprak kayması meydana geldi.

Toprak kayması sonucu Yamaçdere ve Çıraklar Köyü ulaşıma tamamen kapanırken karayolu ise bir süre ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda yolu tek şeritten ulaşıma açtı.Ancak gelen heyelan yolu kısa sürede yolu kapatıyor.Ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı yolun tamamen açılması için çalışmalar sürüyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜBAF'tan Mustafa Elitaş’a Medya Dosyası
Elektriğe Yüzde 25 Zam, Doğalgaza Zam Yok!
Bayramda Otoyollardan 8,4 Milyon Araç Geçti
Bayram Tatilinde Kaza Bilançosu: 47 Kişi Hayatını Kaybetti
Bayram Tatilinin İlk Üç Gününde 663 Trafik Kazası: 27 Ölü, 3.619 Yaralı