Rize'de Miniklerden Judo Gösterisi

Yaz Okulu faaliyetleri ve Judo sporunun tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla Güneysu İMKB İlköğretim Okulunda öğrencilere 13 sporcu ile gösteri sunuldu.

Judo sporunu gelişmesi ve yaygınlaşması için antrenörler eşliğinde İl ve İlçeleri dolaşan sporcular Okullarda yaptıkları Judo gösterileri ile beğeni kazanıyor.

Antrenörler Ramazan Öztürk,Akif Kalça ve Gökcan Akgün 13 judo sporcusuyla birlikte Güneysu İMKB İ.Ö.Okulunda öğrencilere Okul bahçesinde Judu sporunu tanıttı.

Judo Antrenörü Ramazan Öztürk yaptığı açıklamasında amacımız açılacak olan yaz okullarına öğrencilerimizi çekmek ve Judo sporunun nasıl yapıldığını yeni nesil gençlerimize tanıtmaktır. İl ve İlçelerimizde Okulları gezerek yaptığımız tanıtımlarla bir nebze olsa da sporu gençlerimizi sevdirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünkü durağımızda Güneysu İMKB İ.Ö.Okulu oldu.


Güneysu Spor Salonunda haftanın 3 günü Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri ücretsiz olarak Judo antrenmanı vermekteyiz Bizlere zaman ayırarak destek veren Okul Müdürü Süleyman  Kaya’ya Müdür yardımcısı Mustafa Akbaş, Beden Eğitim Öğretmeni Soner Akgün ve Sınıf Öğretmeni Emel Yılmaz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu