Rize'de Hak Ettiği Yere Gelecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Rize'nin hak ettiği yeri en kısa zamanda yakalayacağını belirterek, "Bundan sonra seri temel atmalar, seri açılışları yapacak ve dereleri ıslah edeceklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Karadeniz'in zor bir memleket olduğunu belirterek, "Denizi dalgalı, dağları Dumanlı, dereleri fırtınalı, ama biz bu yörenin insanları zorlukları severiz. İnşallah Rize'miz, Doğu Karadeniz'imiz hak ettiği gelişmeyi yakalayacaktır" dedi.

Bakan Bayraktar, bundan sonra seri temel atmaları ve açılışları gerçekleştireceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Rize'nin çevre düzeni planlarını bitirdik. Bundan sonra çok seri bir şekilde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Orman ve su İşleri Bakanlığı ile yapmamız gereken dere ıslahları, yani Rize sahilinde bulunan 23 derede dere ıslahı çalışmalarına başlayacağız. Arkasından kentsel dönüşüm kapsamında belediyemizle çalışmalar yapacağız. Bundan sonra Rize'de ve bölgemizde yatırımlarımızı hızlı bir şekilde devam ettireceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu