Rize'de Fırıncılara Hijyen Eğitimi Verildi

Rize Fırıncılar Odası, fırın işletme sahiplerine ve çalışanlarına "Hijyen Eğitimi" konulu bir eğitim verdi.

Rize Esnaf Odaları Merkezi Eğitim Salonu’nda düzenlenen ve Rize'de ilk kez yapılan seminere yaklaşık 150 kişi katıldı. Seminerde konuşan Rize İl Tarım Müdürlüğü Gıda ve Kontrol Şube Müdürü Fuat Aksu, işletmelerdeki temizlik ve hijyenik çalışma ortamlarının sağlanması ve dağıtım ve satışlarda dikkat edilmesi gereken noktalarda bilgiler verdi.

Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, seminerle ilgili yaptığı açıklamada ‘’Türkiye ' de ilk kez gerçekleştirilen bir organizasyonla, fırıncı esnafımıza hijyen eğitimi verdik. Amacımız, fırınlarımızda sağlıklı bir ortamda ekmek üretimi gerçekleştirmektir. Rize Fırıncılar Odası olarak halkımızın sağlığına oldukça önem vermekteyiz. Bu eğitimin amacı, halkımıza daha temiz ve hijyenik bir ortamda üretilen, temel gıda maddemiz olan ekmeğin kaliteli bir iş sahası aracılığıyla sunmaktır. Burada eğitimimize katılan meslektaşlarımıza, hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu eğitimlerimiz belli periyotlar halinde devam edecektir. İl Tarım Müdürlüğümüz, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ve Rize Fırıncılar Odasının destekleriyle yapacağımız bu eğitimlerimizle meslektaşlarımıza daha iyi ve daha doğru bir işletme ruhu kazandırmayı amaçlıyoruz’’ dedi.

Eğitim sonunda yapılan sınav sonrası 70 puan ve üzeri alan kursiyerlerin sınav sonuçları belli olduktan kısa süre sonra başarı belgelerinin kendilerine verileceği belirtildi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu