Rize'de Elektrik Kesintisi

Rize'de yarın ve pazar günü 6 mahalle ve 10 köyde elektrik kesintisi uygulanacak

  Rize Aksa ve Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu İyidere ve Kalkandere'de elektrik kesintisi yapılacağını söyledi.

  Kadıoğlu açıklamasında “ 21-22.04.2012 tarihlerinde Cumartesi-Pazar günleri yaklaşan çay kampanyası sebebiyle İyidere ve Kalkandere ilçelerimizde bakım programı düzenlenerek şirketimizce çalışma yapılacaktır. Bu çalışmayla kampanya sırasında herhangi bir elektrik kesintisi ve gelebilecek arızaların önlenmesi amaçlanmıştır. Bu tür çalışmaları her yıl kampanya döneminden önce ilimiz genelinde yapılmaktadır. 5 kişilik ekiple bu çalışmayı yapacağız. Bu amaçla Kalkandere'de 22.04.2012 tarihinde 09.00-16.00 saatlerinde Merkez Soğuksu, Medrese, Aksu, Aşağı Tatlısu, Yukarı Tatlısu, Dağdıbı mahalleleri ve Taşçılar, Hüseyin Hoca, Çağlayan, Seyrantepe, Ünalan, Dülgerli, Esendere, Yeni köy de elektrik kesintisi olacak.

21-22.04.2012 tarihlerinde 09.00 ile 13.00 saatleri arasında İyidere İlçesi Kalecik ve Büyük Çiftlik Köylerinde elektrik kesintisi uygulanacaktır. Her iki bölgede elektrik enerjisinin kesileceği ve verileceği saatler arasında abonelerimizin cihazlarını prizlerden ayırmaları gerekmektedir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu