Rize'de Bayram Ziyaretleri Yapıldı

Ramazan Bayramının birinci gününde Rize protokolü çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rize Valisi Nurullah çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl müftüsü Yusuf Doğan ve beraberindekiler ilk olarak İl jandarma komutanlığına ziyarette bulundu

Ardından Rize Devlet hastanesine geçen protokol ve beraberindekileri İl sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve Hastane Başhekimi Hasan Velioğlu kapıda karşıladı.

Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan protokol çiçek ve çikolata ikramında bulundu. Büyüklere hediyeler verilir de çocuklara vermemek olur mu? Bayramın en önemli simgeleri olan çocuklarda bu bayramdan nasibini aldı ve hediyeleri kaptı.


Burada ki ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. Çalışanlarla tek tek tokalaşan Vali Nurullah Çakır bayramlarını kutladı.

Emniyet teşkilatının önemine vurgu yapan Vali Nurullah Çakır, bayram günü tüm şehitlere Allahtan rahmet ailelerine ise başsağlığı diledi.

Son olarak Rize itfaiye müdürlüğü ziyaret edildi. İtfaiyecilerle bayramlaşan vali çakır, zor ve bir o kadar da önemli mesleklerinde itfaiyecilere başarılar diledi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem