Gelen ve giden yolculara daha iyi hizmet vermek isteyen işletmeciler yetkililere yapılması gerekenler hakkında görüş belirtseler de şuana kadar herhangi bir çözüm üretememekten yakınıyorlar.
Yeni terminal için fikir alışverişinde bulunulmaması içi iyice çıkmaza sokarken mevcut alanın iyileştirilmesi çoğu kişinin ortak görüşü
Yazıhane sahipleri ve otobüs şoförleri de otogarın artık yetersiz olduğunu ifade ederek Rize için daha modern görünüme sahip otogar yerinin biran önce hizmete girmesi gerektiğini kaydettiler.
Mevcut yetersizlikleri ile kaliteli hizmet vermekte zorluk yaşanan Rize otogarı için işletme sahiplerinin beklentisi modernizasyon yapılması veya en kısa sürede uygun bir yerde yeni modern görünümlü otogarın hizmete sokulması.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜBAF'tan Mustafa Elitaş’a Medya Dosyası
Elektriğe Yüzde 25 Zam, Doğalgaza Zam Yok!
Bayramda Otoyollardan 8,4 Milyon Araç Geçti
Bayram Tatilinde Kaza Bilançosu: 47 Kişi Hayatını Kaybetti
Bayram Tatilinin İlk Üç Gününde 663 Trafik Kazası: 27 Ölü, 3.619 Yaralı