Rize Sağlık Müdürü Yılın Yöneticisi Seçildi

Sağlık Yönetici Derneği tarafından Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yılın sağlık müdürü seçildi.

Sağlık yöneticileri Derneği'nin gerçekleştirdiği 4.Ulusal Sağlık Kurultayında sağlıktaki paydaşları bir araya getirerek, Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe'ye, ilde meydana gelen olağanüstü afet ve acil durumlarda göstermiş olduğu özverili ve başaralı çalışmaları ve gayretleri nedeniyle yılın başarılı yöneticisi ödülünü verdi.
SAYED Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Hayreddin Yekeler, kurultayda yaptığı konuşmada,"sağlık hizmetinin sadece Sağlık Bakanlığı veya doktorların sorumluluğunda olmayıp; doktoruyla, sağlık idarecisiyle, hemşiresiyle ve özellikle hizmet sağlayan sektör kuruluşlarıyla bir ekip işi olduğu inancıyla kurulan SAYED, kurulduğu günden beri gerçekleştirdiği kurultaylar ve sempozyumlarla sağlık hizmeti sunumunda görev alan tüm tarafları bir araya getirerek, sağlık yöneticilerinin öncü kuruluşu konumuna gelmiştir" dedi.
Yekeler, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe'yi ilinde sunmuş olduğu kaliteli, verimli, hakkaniyetli ve kolayca ulaşılabilir bir sağlık hizmetinin sunmak için canla başla çalışan, sağlık personellerinin hizmet sunarken uygulamada karşılaştıkları sorunları, çözümün tüm tarafları ile birlikte bütün yönleriyle müzakere ederek, hızla gelişen sağlık sisteminin geleceğini şekillendirecek politikaların oluşturulmasında sorumluluk alan Tepe, yönetim kurulumuz tarafından yılın yöneticisi ödülüne laik görülmüştür" dedi.

-"Türkiye'nin Sağlığına Yeşil İle Mavinin Buluştuğu Bir Şehirden Merhem Olmak İstiyoruz"
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ise; göreve başladığım bu üç buçuk yıllık zaman sürecinde sağlık hizmetlerinin yürütülmesi sürecinde görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Rize'mizin sağlığı bizim yükümüz. Biz yükümüzü biliyoruz ve seviyoruz. Her gün sağlıkta bir adım öteye gidebilmek için yeni bir fırsattır bize göre, her mahalleye, her köye ekiplerimizle ulaşıyor ve sağlık hizmetlerinin ulaşmadığı yer bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konudaki dertlerini dinliyor ve çözümler üretiyoruz.
Bakanlığımız tarafından reform niteliği taşıyan "Sağlıkta Dönüşüm Programı" kapsamında ilimizde sağlık sisteminin temeline vatandaşımızı koyduk ve sağlık hizmetlerimizi insan odaklı bir yapıya kavuşturarak, çağın gerekliliklerine uygun bir biçimde dönüştürmeyi amaçladık. Dünden bugüne geldiğimiz mesafe, gideceğimiz yollar için bize ışık tutuyor. Türkiye'nin sağlığına yeşil ile mavinin buluştuğu bir şehirden merhem olmak istiyoruz diyerek, beni bu ödüle laik gören Sağlık Yöneticileri Derneğine teşekkür ederek, şükranlarını sundu.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem