Rize 'nin Yeni İl Gençlik ve Spor Müdürü

Halil Pehlivan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı.

Rize Eğitim camiasının çok yakından tanıdığı bir isim olan ve uzun yıllardır Türk Milli Eğitiminin çeşitli kademelerinde eğitime  hizmet eden Rizeli Eğitimci Halil Pehlivan ASALETEN  Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu.
 
15.09.1970 yılında  Rize’nin Güneysu İlçesinde  doğan Pehlivan memuriyet hayatına 1994 yılında öğretmen olarak başladı.. Eğitim hayatına Rize Merkez TOBB İlköğretim oklunda başlayan pehlivan sırasıyla Rize İmam Hatip Lisesi ve Giresun Eğitim Fakültesini bitirerek  bu okuldan sınıf öğretmeni olarak mezun oldu.
 
Sırasıyla Giresun ve Rize illerinde çeşitli okullarda öğretmenlik yaptıktan sonra Kurucu Müdür olarak atandığı Rize Merkez Doğuşçay ilköğretim okulunda görev yaparken  2010 yılında Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Pehlivan kadrosu ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığından ayrılarak Gençlik ve Spor Bakanlığı emrine ASALETEN İl Müdürü olarak atandı.
 
Halil Pehlivan’ın Cuma günü Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevinden ayrılarak Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem