Rize İçin Büyük Sağlık Taraması

Sağlık bakanlığı ve Türk alman jinekoloji eğitim araştırma ve hizmet vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında alanında uzman hekimler Rize de hastalarla buluşacak.6-7 haziran tarihlerinde gerçekleşecek proje öncesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sağlık bakanlığı ve kısa adı Tajev olan Türk alman jinekoloji  eğitim araştırma ve hizmet vakfı tarafından 6-7 haziran tarihleri arasında uzman doktorlar nezaretinde konferans ve ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirilecek.
Konuyla ilgili il sağlık müdürüne bilgiler veren Ankara üniversitesi tıp fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalı doktorlarından Doç. Doktor Batuhan Özmen alanında uzman doktorların Rize ve vatandaşların sorularını yanıtlayacaklarını akabinde de birçok hasta için tedavi imkanı sağlayacaklarını söyledi.
Böylesine bir fırsatın Rize için büyük bir şans olduğunu ifade eden il sağlık müdürü Dr. Mustafa Tepe ise vatandaşlarımız hem Rize’mizde hem de Türkiye’nin saygın hekimleri ile buluşma fırsatı bulacaklar ayrıca vakfın ilimize cihaz bağışları da olacaktır dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu