Rize Belediye Parkı

Rize ile özdeşleşmesine rağmen gerek eskiyen görünümü gerekse vatandaşların aileleri ile birlikte oturmaktan geri durduğu belediye parkı yapılan anket çalışmaları sonucunda vatandaşlara sorularak projelendirilmiş ve sonrasında ise ihale süreci başlatılmıştı.

Hummalı bir çalışmanın devam ettiği park içerisinde planlamalar doğrultusunda 2 adet fıskiyeli havuz,Rize’yi simgeleyen değişik figürlerde heykeller çocuk oyun parkları,yeşil alanlar ve Atatürk ve cumhuriyet caddelerine açılan yollar ile içersinde oturma alanları ve büfeler yer alacak
Hava şartlarının iyi gitmesi halinde aralık ayı sonunda bitirilmesi planlanan park tamamen  Rize’yi simgeleyecek ve yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olacak.
Yapılan yer altı taksi durağının da süt kısmı park içerisine dahil edilecek ve vatandaşların aileleriyle birlikte rahatlıkla zaman geçirecekleri bir alan oluşturulmuş olacak.
Rize belediyesi ekipleri tarafından korumaya alınan mevcut ağaçların kalacağı alana yeşillik alan oluşturulduktan sonra  farklı bir görünüm ortaya çıkacak ve Rize uzun zamandır beklediği parkına kavuşmuş olacak.














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem