PTT Merkez Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Rize PTT Başmüdürlüğüne bağlı 14 PTT Merkez müdürü ve ihtisas servisi Müdürleri Başmüdür Şinasi DUMAN başkanlığında Rize de toplandı.

Ekim ayı sonu itibariyle 2011-2012 yılı gelir ve giderlerinin, işlem adetlerinin karşılaştırılması, 2013 yılı hedefleri belirlendi.
 
31.12.2012 tarihinde otoyol ve köprü geçişlerinde kullanılan KGS ler yürürlükten kalkacağından yeni bir hizmet olan Hızlı Geçiş Sistemi HGS satışlarının sadece  tüm PTT işyerlerinde yapıldığı ve bunun için ve araç sahip ve sürücülerinin bu tarihe kadar dönüşümlerini yaptırması gerektiği hatırlatıldı. HGS ler tüm PTT işyerlerinde 5 tl karşılığında araçlarının da sınıflarına göre temin edilebilecek.
 
Diğer bir konu olarak EFT işlemleri UPT (Ucuz Para Transferi) olarak Rize genelinde bulunan toplam 30 adet PTT işyerinde yapıldığının tanıtılması istendi. Bunun yanında kredi verme işlemlerine de ağırlık verilmesi belirtildi.
 
Kargo-Kurye gönderilerinin kabul ayırım sevk ve dağıtım işlerinde yeni bir organizasyona gidildiği, yurtdışı koli kabulü için PTS ile ucuz, hızlı, güvenli bir şekilde yapıldığı, e telgraf aboneliği ve e telgrafın uygulanması hususları anlatıldı.
 
Bir sonraki PTT Müdürleri toplantısının Fındıklı İlçesinde yapılması kararı alınarak saat 13:00 de toplantı sona erdi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem