Ormanlık alanda kayıp bebek alarmı

Çekmeköy'de 1.5 yaşlarındaki bir bebekle ormanlık alana giren bazı kişilerin, ormandan bebeksiz çıktıkları yönünde yapılan ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Özel eğitimli köpeklerle aranan ormanda söz konusu bebeğin izine rastlanmadı.

Alınan bilgiye göre, Alemdağ merkez mahallesi 99 numaralı sokağın yanında bulunan ormanlık alana, 1.5 yaşlarındaki bir bebekle giren ancak aynı alandan bebeksiz çıkan 3 kişi olduğu yönünde polise ihbar yapıldı. Polis, bebeğin öldürülmüş yada terk edilmiş olabileceği ihtimali üzerine ormanlık alana giderek arama çalışması başlattı. Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ormanlık alanda yaptığı arama çalışmalarına, asayiş ekiplerinin yanı sıra Köpek Eğitim Merkezi'nden (KEM) getirtilen iki köpek de destek verdi. Geniş bir alanda yapılan arama faaliyetlerinde söz konusu bebeğe rastlanmadı. Bunun üzerine arama çalışmaları sona erdirildi. Polis, ihbarcının verdiği eşkal bilgileri üzerine soruşturma başlattı.

Olaya tanık olan bir vatandaş, "Namazdan çıktık, 2 kişi dileniyordu. Birisi hasta gibi ağzına maske takmıştı, diğeri de kadındı ve kafasını yere eğmişti. Adamın elinde kalemler vardı. Buradaki çocuklar, 'yanlarındaki 1.5 yaşlarındaki çocuğu ormana bırakmışlar gelmişler' dedi" diye konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiyi'nin Göz bebeği Tusaş'a terör saldırısı , 5 Şehit 22 yaralı
2025 yılında Hazine’den siyasi partilere yapılacak yardımlar netleşti.
Benzine ve Motorine büyük indirim
İstanbullular hamsiye doydu
Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.