MÜSİAD’dan Hızır Aktaş’a Ziyaret

Rize İmam-Hatip Lisesinde uzun yıllar müdürlük yaptıktan sonra Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hızır Aktaş'ı Rizeli dostları unutmadı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile MÜSİAD üyeleri, Gümüşhane'de ziyaret ettikleri Aktaş'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Rize İmam-Hatip Lisesinde 12 yıl boyunca okul müdürü olarak yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Aktaş, geçtiğimiz aylarda Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. Hızır Akktaş’ın Rize'deki başarılı çalışmalarını Gümüşhane'de İl Müdürü olarak devam ettireceğine inandığını söyleyen MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Müdür Aktaş'a, yeni görevinde başarı diledi ve Rize MÜSİAD olarak her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getiren Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ise Rize'deki sevgili dostlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile MÜSİAD üyelerinin Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a yaptıkları ziyarete, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu ve Bayburt İl Milli

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu