Morg da para alanı yakarım

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Sahil Cami yanında yapılan Morg da daha önce para alındığı ihbarı üzerine ; Ölü yakınlarından para alanın işine son veririm” dedi.

Rize Sahil camii yanında bulunan cenaze yıkama yerinden para alındığının duyulması üzerine Belediye Başkanı olaya el koydu.

 Rize Sahil Camii yanında Belediye tarafından yapılan Cenaze yıkama ve Morg tesislerinde para alındığının veya bahşiş istendiğinin duyulması üzerine Rize Belediye Başkanı olaya el koyarak ” Morg hizmetleri ve Cenaze yıkama yerinde 1 imam olmak üzere 5 kişi çalışmakta, bunların hepsi belediyemizin personeli, kesinlikle bu hizmetlerden tek kuruş bağış veya para alınmasını istemiyorum. Para isteyen veya bağış alan olduğunu duyduğum anda o kişilerin işine derhal son veririm” dedi.

Morg ve cenaze hizmetlerinin ücretsiz olduğunu söyleyen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı “ Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olmalı, kendilerinden her hangi bir ücret istendiğini bana bildirmelerini istiyorum” dedi.

Bakırcı, Morg hizmetleri ve Cenaze yıkama yerinde bildiri astıklarını söyleyerek ”Görevlilere bahşiş verilmesi kesinlikte yasaktır” yazısını morg da astırdığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu