Mehmet Kazdal için düzenlenen Kur'an Ziyafeti yarın

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve ÖĞ-DER Şube Başkanı Merhum Mehmet Kazdal için düzenlenen Kur'an Ziyafeti ile ilgili Saadet Partisi Basın Müşaviri Ramazan Bursa bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve ÖĞ-DER Şube Başkanı Merhum Mehmet Kazdal için düzenlenen Kur'an Ziyafeti ile ilgili Saadet Partisi Basın Müşaviri Ramazan Bursa bir açıklama yaptı.

Bursa "Hak’ka yolcu ettiğimiz Saadet Partisi İl Başkan Yardımcımız ve ÖĞ-DER Şube Başkanımız Merhum Mehmet Kazdal’ı son yolculuğuna binler uğurlamıştır. Cenazeyi haber alan sevenleri, arkadaş ve dostları cenaze törenine katılmak için adeta Rize’ye akın etmiştir" dedi.

"Mehmet Kazdal Kardeşimiz, başta dost ve arkadaşları üzerine büyük etki bırakmış olmakla beraber Rize’mizede silinmesi zor izler bırakarak ahirete irtihal etmiştir"  ifadelerine yer veren Bursa,  "Başta Rize Valimiz Sayın Nurullah Çakır olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yöneticileri, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri ve halkımız cenazemizle ve yaralılarımızla yakından ilgilenmişlerdir. Bu ilgi ve alakadan ötürü teşkilatımız ve aile adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"14 Kasım 2012 Çarşamba günü geçirdiği trafik kazasında Hak’ka yolcu ettiğimiz Merhum Mehmet Kazdal kardeşimizin şehadetinin üzerinden bir hafta geçmiştir" şeklinde devam eden Bursa, "Bu münasebetle 22.11.2012 Perşembe günü akşam namazından sonra Eski Orta Camii’nde Merhum Mehmet Kazdal Kardeşimiz için Kur’an Ziyafeti programı tertipledik" dedi.

Bursa açıklamasını "Bu programa Merhum Mehmet Kazdal Kardeşimizin arkadaşlarını, dostlarını, sevenlerini ve tüm Rizelileri davet ediyoruz" ifadeleriyle bitirdi.


Kur'an Ziyafeti Programı

Tarih    : 22.11.2012 Perşembe


Yer       : Eski Orta Camii


Saat     : Akşam Namazı sonrası


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem