Leonard Kweuke: Galatasaray'ı kim istemez

90+2’de beraberliği sağlayan, 90+5’teki Aslan’ı yıkan Deniz Kadah’ın golünün da hazırlayıcısı olan Kamerunlu Leonard Kweuke, “Teklif gelirse yönetim ile görüşüp izin talep ederim. G.Saray’da oynamayı kim istemez!” diye konuştu

Adı geçtiğimiz sezondan beri G.Saray’la anılan oyuncular arasında yer alan Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke transfer için, “Ben hazırım” mesajı gönderdi. Rize’nin 3-2 geride girdiği uzatmalardan 4-3 galibiyetle çıkmasını sağlayan başlıca isim olan Kamerunlu yıldız, maçın ardından HABERTÜRK’ün sorularını yanıtladı. ‘G.Saray’da oynamayı ister misin?’ sorumuza gülümseyerek yanıt veren Kweuke şöyle konuştu:

“G.Saray’da oynamayı hangi futbolcu istemez ki! Tabii ki isterim. Benimle ilgili gazetelerde çıkan transfer iddialarını ben de duyuyorum ama G.Saray’dan bana henüz resmi bir teklif gelmedi. Eğer devre arasında böyle bir teklif gelirse, o zaman hem yönetimimizle hem de teknik heyetimizle gidip kendim konuşurum ve izin isterim. 28 yaşındayım ve kulübümle bir yıl daha sözleşmem var. Böyle bir fırsat olursa değerlendirmeyi isterim. G.Saray taraftarının da benimle ilgili olumlu düşüncelerini biliyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Onlara teşekkür ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu