Kuzenleri Tarafından Vuruldu, Hayata 40 Gün Tutunabildi

Adana'da annelerinin cenazesini almak için ağabeyi Ercan (60) ve oğlu Uğur Dinler (27) ile yola çıktıkları sırada kuzenleri Ahmet Y. (41) ve Gökhan Y. (35) tarafından tabanca ile vurulan İsmail Dinler (56), tedavi gördüğü hastanede 40 gün sonra hayatını kaybetti. Dinler, ambulansa bindirildiği sırada "Nefes alamıyorum" deyip, bilincini kaybetmişti.

Olay, geçtiğimiz 10 Haziran günü merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Dinler, ağabeyi Ercan ve oğlu Uğur Dinler ile birlikte Antalya'da vefat eden anneleri Keziban Dinler'in uçakla gönderilen cenazesini almak için otomobil ile yola çıktı. Bu sırada başka bir otomobil ile yanlarına gelen kuzenleri Ahmet Y. ve Gökhan Y., içerisindeki 3 kişinin bulunduğu otomobile ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerle Ercan ve İsmail Dinler kardeşler ile Uğur Dinler yaralandı. Saldırganlar, otomobille bölgeden uzaklaştı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevke edilen ambulanslar ile Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Göğsünden yaralanan ve durumu ağır olan İsmail Dinler, hastanedeki 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Dinler'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.  

Şüpheliler Tutuklandı
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri olayın ardından saklandıkları evde yakaladı. Hakim karşısına çıkartılan Ahmet Y. ve Gökhan Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
"İçim Soğudu"
İsmail Dinler'in yıllar önce Ahmet Y.'nin yakın akrabası olan eşiyle boşandığı ortaya çıktı. İki kuzen arasında olaydan sonra husumet oluştuğu, Ahmet Y.'nin de saldırıyı bu nedenle düzenlediği öne sürüldü. Ahmet Y.'nin emniyetteki sorgusunda, "Boşanma olayının ardından aile içerisinde uzun yıllar sorun yaşadık. Saldırıyı bu nedenle gerçekleştirdim ve içim soğudu" dediği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu