Kumburgaz'da kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu

Kumburgaz'da deniz bisikletiyle açılan ve kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu.

umburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan ve önceki gün Marmara Adası açıklarında bulunan ceset gençlerden birine ait çıktı.

Yaşları 25 ile 30 arasında değişen; Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi 17 Ağustos pazar günü tatil için geldikleri evden sadece havlularını alıp sahile gitti. Bir deniz bisikleti kiralayan 5 kişi bu bisikletle denize açıldı ve bir daha da kendilerinden haber alınamadı. Gençler günlerdir aranıyor.

CESET 2 GÜN ÖNCE BULUNMUŞTU

Cumartesi günü Marmara Adası açıklarında Gündoğdu Köyü'nde bir ceset bulundu. Ancak DNA testi sonucu cansız bedenin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye Basın Federasyonu Kuruldu
AFAD Açıkladı: Bursa Nilüfer'de 4 Büyüklüğünde Deprem
Elektrik Faturalarında Yeni Dönem 1 Şubat'ta Başlıyor
Merkez bankası faizi düşürdü
Bolu yangınında yaralıların durumu nedir ?