Karal: Kalkandere gelişiyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kalkandere Belediyesinin Düzenlemiş Olduğu İftar Yemeğinde Kalkandereli Vatandaşlar İle Buluştu.

     Kalkandere Muharrem Ergül parkında geniş katılımlı gerçekleşen iftar programına AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Erkut Tüfekçioğlu, Kalkandere Kaymakamı Nedim Akmeşe, köy,mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
      Yaklaşık 1200 vatandaşın iftarını açtığı Kalkandere Muharrem Ergül parkında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal iftar yemeğinin ardından AK Parti Kalkandere İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.
     Kalkandere`nin artık bir şantiye alanı haline geldiğini ve günden güne gerekli yapılanmaların  Kalkandere ilçesinde boy gösterdiğinin altını çizen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal "Kalkandere Rize`mizin her zaman ifade ettiğimiz gibi önemli ilçelerinden bir tanesidir. Burada iktidarımız boyunca sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra yapılacak olan hizmetler için çalışan çok sağlam bir teşkilatımız var. Kalkandere günden güne gelişiyor. Teşkilat olarak bütün ilçelerimizde olduğu gibi burada da hummalı bir gayretimiz var. Bu akşam bizleri burada buluşturan belediyemize ve ilçe teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarken, mübarek Ramazan ayının tüm Müslüman alemi için hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem