Judo Federasyon Başkanı Rize’de

Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Rize’ye geldi.

Yakamoz Restorantda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan , Judo İl Temsilcisi Ramazan Öztürk ve Judo Antrenörleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal ,Judo Federasyonu Teknik Komite üyeleri Hadi Kızılyaprak ve Hüseyin Üstündağ Rize ilinde olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Yapılan kahvaltının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Ömer Kalkan’a makam ziyareti gerçekleştiren Heyet sohbetlerini burada devam ettirdi.
Ziyarette Spor İl Müdürü Ömer Kalkan,Judo federasyon Başkanı Fatih Uysal,Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa,Tesisler Şube Müdürü Kenan Yücel, Judo Federasyonu Teknik Komite üyeleri Hadi Kızılyaprak ,Hüseyin Üstündağ,Judo İl Temsilcisi Ramazan Öztürk ,antrenörler Akif Kalça ve Gökcan Aygün yer aldı.
Judo federasyon Başkanı Fatih Uysal yaptığı açıklamasında “Rize Judo branşında oldukça verimli bir il.Judo sporu Olimpik bir spor dalı olduğundan dolayı Rize de alt yapı olarak gelişmekte olmakla birlikte  Milli takımımıza en fazla oyuncu kazandıran illerimizden bir tanesi. Judo branşının Rize adına yeterliliğine hepimiz inanıyoruz ama daha fazla gelişmesi ve yayılması için Federasyon olarak elimizden gelen desteği yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek bütün spor branşlarına verdiğimiz destekle birlikte Judo sporuna da önem veriyoruz.Rize de Judo sporu oldukça yaygın bizde İl Müdürlüğü olarak sporu yaygınlaştırmak ve genişletmek adına çalışmalarımızı en hızlı ve iyi şekilde devam ettiriyoruz diye konuştu.
Ziyaret sonunda Judo federasyon Başkanı Fatih Uysal İl Müdürü Ömer Kalkan’a ve İl Temsilcisi Ramazan Öztürk’e plaket takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem