İntihar mı cinayet mi?

Rize'nin Fındıklı İlçesindeki iskelenin altında bulunan cesedin Rize Üniversitesi'ne bağlı Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Turizm Bölümü 1. sınıf öğrencisi Tunahan Turhan'a (17) ait olduğu belirlendi.

Tunahan Turhan'ın ölümü intihar mı cinayet mi olduğu belirlenemezken, ceset babası tarafından teşhis edildi. Polis, olayla ilgili Turhan'ın kız arkadaşı K.Ç'yi korumaya alırken ifadesine başvuruldu.
Artvin'in Murgul ilçesi nüfusuna kayıtlı Tunahan Turhan, iki gün önce kalmakta olduğu yurttan ayrılarak geri dönmesinin ardından başlatılan arama sonucu cesedi bu sabah polis tarafından Fındıklı iskelesinin altında denizde kayalara sıkışmış bir vaziyette bulundu.
Olay yerine çağırılan balık adamlar ve sivil savunma ekiplerinin yardımıyla Turhan'ın cenazesi denizden çıkarılırken, olay yerine gelen baba oğlunun cesedini teşhis etti.
Sinir krizleri geçiren baba, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Turhan'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ambulansla Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Tunahan Turhan'ın facebook'a "Allah'ım en iyisini sen bilirsin. Ama kışın benim canımı alma ne olur. Cenazeme gelip üşümesinler" diye yazdığı görüldü. Bu arada ailesi ve akrabalarının "Oğlum neredeysen çık ne olur. Oğlum tüm ailen seni bekliyoruz. Bizi daha fazla üzme. Abi neredeysen çık ortaya perişanız yalvarırım çık ortaya. Halası bu yazılanları okudum. Neredesin halan sana kurban olsun. Üzme aileni bana gel halacığım" şeklinde yazıların olması dikkat çekti.
Öte yandan aynı yerde iki yıl önce yine aynı üniversitede okuyan Sinem Kasap isimli öğrenci iskeleden denize düşerek bulunamamıştı.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiyi'nin Göz bebeği Tusaş'a terör saldırısı , 4 Şehit 14 yaralı
2025 yılında Hazine’den siyasi partilere yapılacak yardımlar netleşti.
Benzine ve Motorine büyük indirim
İstanbullular hamsiye doydu
Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.