Hacımüftüoğlu Rize'den Ayrıldı

Rize Valiliği görevinden İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Valilik Binası önünde düzenlenen törenin ardından Rize'den ayrıldı.

Kendi ifadesiyle yıllar sonra yeniden gurbete çıktı. Memleketim dediği yerde, valilik görevini ilk ve son olarak yerine getirdiği Rize’ye veda ederken bir kez daha vurguladı bu cümleleri. Üstelik duygularını bu kez çok fazla gizleyemedi ve zaman zaman yutkunmakta zorluk çekti cümleleri sıralarken.
Cümleleri ardı sıra telaffuz etmekte ki ustalığı gurbete çıkarken de ön plandaydı. Hemşerilerine mesajlar göndermeyi ihmal etmeyen Rize’nin içişleri Bakanlığı Müsteşarlığına uğurladığı Valisi, Seyfullah Hacımüftüoğlu, karar vermeden önce bir kez daha düşünelim hatta mümkünse bir gece düşünüp sonra karar verelim dedi.
Rize’ye hizmet etmeye devam edeceğine sıkça vurgu yapan Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu uğurlamaya gelen yüzlerce kişi karşılıklı helalleşirken gözyaşlarına engel olamayanlarda vardı.
Rize Valisi olarak son açıklamasını Çay Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’a yapan Seyfullah Hacımüftüoğlu Ovit Tüneli’nde ışık görüldüğü gün tüneli yaya geçme konusunda Çay Tv ekibi ile randevulaştı.
Rizespor’un şampiyonluğunu çok önemsediği belirten Seyfullah Hacımüftüoğlu şampiyon olduğumuz gün bizzat gelip tur atacağını söyledi.
Rize Valiliği resmi giriş kapısı önünde toplanan yüzlerce kişi içişleri Bakanlığı Müsteşarlığına uğurladığı Seyfullah Hacımüftüoğlu’na sevgiyle el salladı.
Memleketinden gurbete çıktığını her fırsatta vurgulayan Seyfullah Hacımüftüoğlu çay Tv canlı yayınında yaptığı değerlendirmede ise en çok üzüldüğü konulardan birinin Gündoğdu felaketinde kaybolan Havva Kopuz adlı vatandaşın cesedine ulaşamamak olduğunu dile getirerek insani yaklaşım konusunu çok önemsediğini bir kez daha göstermiş oldu.
Rize, valisini sevgiyle uğurlarken aynı zamanda çok önemli bir göreve göndermiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. Seyfullah Hacımüftüoğlu yeni görevi için gurbete çıkarken gönüllerde ki yerini biraz daha pekiştiriyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu