Erdoğan'dan Açıklama

30 şehit verdiğimiz Dağlıca ve Iğdır saldırısı saldırılarından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan YÖK üyelerini kabulünde önemli açıklamalar yaptı:

30 şehit verdiğimiz Dağlıca ve Iğdır saldırısı saldırılarından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan YÖK üyelerini kabulünde önemli açıklamalar yaptı:
"Erdoğan kaybetsin de ne olursa olsun" diye bir akıl tutulması yaşıyorlar. Bunu açıkça görüyorum. Türkiye PKK, DHKP-C, DEAŞ ve Paralel tehtidiyle mücadele ederken küçük hesaplar peşinde koşanları şiddetle kınıyorum. 1 Kasım'da milletimiz inanıyorum ki bütün bu olanların hesabını birilerine soracaktır.

Türkiye siyasi belirsizlik ortamından geçiyorsa bunun sorumlusu iktidar partisi yada bir kişi midir? Şiddeti tercih eden siyasi partinin yaşananlarda hiç sorumluluğu yoktur. Tayyip Erdoğan düşmanlığında terör örgütü paralel örgüt ya da uluslararası lobilerle aynı çizgide hizalananlar sorumluluğunu görmezden gelebilir miyiz?

Çözüm sürecinde açılan eller malesef karşılığını bulmadı. Çatışmaları başlatan, çözümü bitiren terör örgütü ve onun uzantısı olan siyasi partidir. Terör örgütünün silahları bırakmasının dışında görüşülecek müzakere edilecek bir şey yoktur.

Şu ana kadar örgüte yurt içinde ve yurtdışında çok ciddi zararlar verildi. Son gelişmeler de onun paniğidir. Örgütün verdiği kayıplar binlerle ifade ediliyor. Güvenlik güçlerimizin ve adalet teşkilatımızın çalışmalarıyla bu yapıda çökertilecektir. Şehitlerimizin acıları yüreklerimizi dağladığı kadar, bize çok büyük bir güç de veriyor.

Canlı yayında 400 milletvekiliyle ilgili soru soruyor. Ben 7 Haziran öncesi Kırşehir'deki bir toplu açılışta söylediğim 400 milletvekilini alacak bir partiyle Yeni Türkiye Yeni Anayasa olabilir inşa edilebilir diyorum. Hemen twetler atılıyor

İlkesiz bir şekilde işine geldiğinde terör örgütüne destek veren, işine geldiğinde hükümeti polisi askeri suçlayan, kendi ülkesini yabancılara şikayet eden bir siyasi anlayışı kabul edemeyiz.

Devlet çarkı biraz ağır işler. Ama bu çark bir dönmeye başladığında da önünde hiçbir gücün, çetenin, örgütün, algı operasyonunun durabilmesi mümkün değildir. Bunun da altını çiziyorum.

Vatandaşlarımızdan sağduyularını, metanetlerini muhafaza etmelerini özellikle rica ediyorum. Bizim mücadelemiz sadece ve sadece terörizme ve teröriste karşıdır. Ekmeğinin peşinde olan, teröristle hiçbir ilişkisi olmayan herhangi bir vatandaşımızın zarar görmesi bizi en az şehitlerimiz kadar üzüntüye boğar

Çatışmaları başlatan, süreci bitiren, sabote eden terör örgütü ve onun uzantısı olan siyasilerdir. Örgüt bunu kendi açıklamalarıyla, üstlendiği eylemlerle açıkta ifade etmiştir. Örgüt yöneticilerinin, bölge halkının hayatının zorlaştırılması için her türlü eylemin yapılmasını talimatını verdiğini bölgede bilmeyen yok. Israrla çatışmaların, devletin hükümetin hatta akıl almaz şekilde şahsımın başlattığı iddiası dezenformasyondan, kara propagandadan başka bir şey değildir. Bu iftiraları dile getiren, yayan herkes toprağa düşen her şehidin vebaline ortaktır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu