Erdoğan açıkladı vatandaş kuyruğa girdi

Başbakan erdoğan dün akşam televizyonda doğalgaza kış girerken zam geleceğini söyleyince vatandaşlar kışlık gazlarını peşin almak için abone merkezlerine koştu...

 Doğalgazı peşin ödemeli kontör yükleme yöntemiyle kullanan Kütahyalılar, sabah erken saatlerden itibaren kartlarına kontör yükletebilmek için saatlerce kuyrukta bekledi.

Çinigaz A.Ş.'nin Atatürk Bulvarı üzerindeki dolum tesisi önünde sabah erken saatlerinde sıraya giren vatandaşlar, 2 veznenin çalıştığı dolum tesislerinde vatandaşlar ile görevliler arasında sıra yüzünden sert tartışmalar yaşanıyor. Vatandaşlar arasındaki tartışmaları zaman zaman polis ekipleri de müdahele ederek, atışmaların uzamamasını sağlıyor.

Vatandaşlar, "Gaz alabilmek için saatlerce kuyrukta bekliyoruz. Buna rağmen dolum tesisi yetkilerinin vezne sayısını artırmamasına bir anlam veremiyoruz. Firma halka kuyruk eziyeti çektirme yerine hezmet etmeli" dediler.

Bu arada, Çinigaz A.Ş. yetkilileri, zam sinyali sebebiyle gaz satışında herhangi bir kısıtlamaya gidilmediğini vatandaşların isteği kadar gaz alabildiğini ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?