Emniyet Amiri Çağlar San intihar etti

Tunceli Hozat İlçe Emniyet Amiri Çağlar San evinde intihar etti.

Hozat'ta İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'nin bazı kişileri iddiaya göre kaymakamlık talimatıyla fişlemesinin ortaya çıkması ardından başlatılan soruşturma sürerken önemli bir gelişme yaşandı. Tunceli Hozat İlçe Emniyet Amiri Çağlar San evinde intihar etti.
BİR EL SİLAH SESİ

San'ın evinden dün akşam saatlerinde bir el silah sesi duyuldu. Silah sesi üzerine eve gidenler Çağlar San'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Eve gelen savcı, Hozat Emniyet Amiri Çağlar San'ın tabancayla başına tek el ateş ettiğini belirledi. Emniyet Amiri San'ın intiharı üzerine Tunceli'den Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri helikopterle Hozat'a gönderildi.
5 AYDIR GÖREV YAPIYORDU

San, yaklaşık 5 aydır Hozat'ta görev yapıyordu. İntihar eden Çağlar San'ın, Abdülkadir Aksu'nun İçişleri Bakanlığı görevindeyken yakın koruma ekibinde görev yaptığı belirtildi.
Konut Kredisi Başvurusu için Tıkla! 10 Yılda %0,85 Faiz Oranı Burada!

FİŞLEME SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Hozat'ta geçtiğimiz günlerde jandarma ve polis tarafından ilçede çok sayıda kamu görevlisi ve kişinin fişlendiğinin ortaya çıkmıştı. Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak'ın en başlarda yer aldığı fişleneler listesinde, siyasi partilerin ilçe yöneticileri ve aktif üyeleriyle, 77 yaşındaki vatandaşlar da yer alıyordu.
BAZI DOSYALARA EL KONULDU

Hozat Jandarma Komutanlığı ve Hozat Emniyet Amirliği tarafından yapıldığı belirtilen fişlemenin, kaymakamın talimatıyla yapıldığı öne sürülmüştü. Kaymakamlık, jandarma ve poliste birer kopyası bulunan fişleme dosyalarında kişilerin kilosundan konuşma şekline kadar özellikleri yer alıyordu. Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, soruşturma başlattıklarını ve valilikten müfettiş istediklerini açıklamıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında, Hozat Kaymakamlığı, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'nde bilgisayarların hard diskleri kopyalanıp alınırken, bazı belgelere el konulmuştu.

Ayrıca iki mülkiye başmüfettişi görevlendirilmişti.

Yaklaşık 5 aydır Hozat'ta görev yapan İlçe Emniyet Amiri Çağlar San (solda) en son 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılan törende protokolde görüntülenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?