CHP'nin İktidar Hedefi Pastasını Bekaroğlu Kesti

CHP'nin İktidar Hedefi Pastası...

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi üyeleri pasta kesti. Pastanın üzerinde yazan "Tek hedef iktidar" kelimesi dikkat çekti.

 

CHP'nin, kurultaydan sonra en yetkili organı olan Parti Meclisi (PM), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplandı.

 

PASTANIN ÜZERİNDEKİ "TEK HEDEF İKTİDAR" YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

 

Toplantı öncesinde partiye yeni katılan ve Kılıçdaroğlu'nun kontenjanıyla PM'ye giren eski Refah Partili Mehmet Bekaroğlu pasta kesti. Kesilen pastanın üzerinde bulunan "Tek hedef iktidar" yazısı dikkat çekti. Bu yazıyla; CHP'nin yeni PM ile hedefinin iktidar olduğu belirtilmiş oldu.



BEKAROĞLU: İKTİDAR HEDEFİ PASTASI KESTİK

 

Bekaroğlu, “Heyecanlıyım ama yabancılık çekmiyorum. Biraz evvel iktidar hedefi pastasını kestik. Umarım CHP gerçekten Türkiye’nin önemli sorunlarını çözecek topluma umut olacak bir siyasi parti. Önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalarla bunu gerçekleştirecek. Umuyorum ben de buna katkı sağlayacağım. İlk toplantı hayırlı olsun” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye Basın Federasyonu Kuruldu
AFAD Açıkladı: Bursa Nilüfer'de 4 Büyüklüğünde Deprem
Elektrik Faturalarında Yeni Dönem 1 Şubat'ta Başlıyor
Merkez bankası faizi düşürdü
Bolu yangınında yaralıların durumu nedir ?