CHP ve MHP`den Hacımüftüoğlu'na tepki

RİZE Valiliği görevinden İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı`na atanan Seyfullah Hacımüftüoğlu`nun, veda ziyaretleri kapsamında sadece Ak Parti Rize İl Başkanlığı`nı ziyaret etmesine, CHP ve MHP il başkanları tepki gösterdi.

Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevinden 3 yıl önce Rize Valiliği`ne atanan Seyfullah Hacımüfütoğlu, geçen hafta İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı. Rize’de bir haftadır ilçeler ile birlikte sivil toplum örgütlerine veda ziyaretleri gerçekleştiren Hacımüftüoğlu, bugün de Belediye İşhanı`nda önce bölgesel televizyon kanallarını, ardından da aynı binada bulunan Ak Parti Rize İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Hacımüftüoğlu`nun, ziyaret sırasında korumasına fotoğraf ve görüntü alınmaması için talimat verdiği öne sürüldü.

Bu arada Hacımüftüoğlu’nun sadece Ak Parti’yi ziyaret etmesine CHP ve MHP`den tepki geldi.

CHP Rize Başkanı Mehmet Aslankaya, Hacımüftüoğlu`nun sadece bir siyasi partiyi ziyaret etmesinin şık olmadığını belirterek, "Ak Parti`nin Valisi, tabi ki Ak Parti`yi ziyaret eder. Başka bir şey beklemeye gerek yok" dedi.

MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi de, Hacımüftüoğlu`nun kendilerini veda yemeğine davet ettiğini ancak partiyi ziyarete gelmediğini belirterek, "Ak Parti’ye giden valinin diğer partileri de ziyaret etmesi beklenirdi" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu