Çayı yere atan vekile Karal`dan tepki

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan`a AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal aynı kürsüde sert bir uslupla cevap verdi

Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen bölge insanımızın en önemli geçim kaynağı olan en büyük nimetimiz çayı TBMM kürsüsünde yere atan CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan`a AK Parti Rize Milletvekili aynı kürsüde sert bir uslupla cevap verdi. Karal, “Çayı burada yere dökme cüretini kimse gösteremez. Bunu bölge evladı olarak kabul etmemiz mümkün değil” dedi.

ÇAYI YERE ATTI, MECLİS BAŞKAN VEKİLİ UYARDI

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Karadeniz Bölgesi`nde çay üreticilerinin yaşadığı sorunları anlatırken, tepki göstermek için TBMM Genel Kurulu kürsüsüne yaş çay yaprağı döktü.Bayraktutan`ı uyaran Başkanvekili Sadık Yakut, birleşime ara verdi. Bu arada AK Parti`li bazı milletvekilleri de Bayraktutan`a tepki gösterdi. Kavaslar kürsüdeki ve yere dökülen çayları yeniden poşete doldurarak temizledi.

KARAL`DAN SERT CEVAP

Verilen aranın ardından söz alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Uğur Bey çayımıza saygısızlık yapmıştır. Bu saygısızlığı aynen kendisine iade ediyorum. Çayda sıkıntı olabilir ama ÇAYKUR İle ilgili hiçbir sıkıntı bugüne kadar gündeme gelmemiştir. Çayı burada yere dökme cüretini kimse gösteremez. Bunu bölge evladı olarak kabul etmemiz mümkün değil” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu