Çayeli`nde Toplu İş Sözleşmesi

Çayeli Belediye Başkanlığı İle Hizmet İş Arasında Yürütülen Toplu İş Görüşmeleri Anlaşmayla Sonuçlandı..

2 Yıl Süreli Olan Toplu İş Sözleşmesiyle İşçilerin Maaşlarına 1’inci yıl için yüzde 20 ve yüzde 40 oranında zam yapıldı..2’inci yıl için ise enflasyonun üstüne 2 refah payı oranında zam yapıldı. Sosyal Haklarda İse % 30 ve % 60 oranında artış sağlandı.


Çayeli Belediye Başkanlığında düzenlenen imza törenine Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert,  Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca, Trabzon Şube Başkanı İhsan Bülbül ve işçiler katıldı.


İmza Töreninde Konuşan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, “Başkanlığım döneminde her zaman işçilerimizi memnun edecek toplu iş sözleşmelerine imza attık.bu sözleşmeyle de çalışanlarımızı çok mutlu ettik.işçilerimiz ortalama 2400 tutarında maaş alacaklar.hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert "Üye İşçilerimizin Çok Mutlu Olduğu Bir Sözleşmeye İmza Attık.İşçilerimizin Kıdem Zammı Hariç Yevmiyelerini 70 tl ye yükselttik.Şahsım, Hizmet İş Sendikası ailesi ve işçilerimiz adına başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İmza Töreninde Konuşan Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca" İşçilerimizin Yevmiyelerini eşitleyerek sadece kıdem zammı farkı koyduk. Bu sayede iş barışını sağladığımızı düşünüyorum.Başkanımıza teşekkür ediyorum İmzaladığımız Sözleşmenin belediye başkanlığımıza, Sendikamıza ve işçilerimize hayırlar getirmesini diliyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu