Çamlıhemşin'de Yaş Çay Fiyatı 2.5 TL

Çamlıhemşin ilçesi'nde yaş çay alım fiyatını duyan müstahsil alımyerine koştu.

Çamlıhemşin ilçesi'nde özel sektör çay firmasının yaptığı fıyat uygulaması müstahsili bile şok etti.
 
Çamlıhemşin ilçesine bağlı bazı köylerde yaş çay alımı yapan özel sektörler yaş çay alım fiyatını bu günlük 2.5 tl peşin olduğunu açıklaması üzerine müstahsiller alımyerlerine hucum etti.Alınan yaş çay'ın sadece 3 yaprak üzerine olması bile müstahsile engel olmadı.
 
 
ÖZEL SEKTÖR VE MÜSTAHSİL UYGULAMADAN MEMNUN
 
Bu gün özel sektör firmasının başına taş düştü espirileri ile çayını satan müstahsiller'' Çayımızı toplarken ve satarken heves almaya başladık. Bütün firmalar kaliteye yönelerek bu şekilde ve bu fiyatlarda kaliteli çay alsa hem müstahsil hemde çay firmaları rahat ederdi. Çayda kaliteye yönelme böylelikle olur müstahsilden çay çöpü alarak kaliteye yönelinmez.Çayımızı kaliteli alsınlar ama fiyatıda düşürmesinler.'' derken özel firmaya bu davranışından dolayı tebrikler yağdı.
 
Yaş çayı 2.5 tl'ye alma kararı alan özel sektör eksperi Eyüp Kosanoğlu ''Bu uygulama hem müstahsili hem de biz özel sektör çalışanlarını memnun etti.Çay da kaliteye yönelmek için yapılan bu uygulamaya bütün özel sektörlerin destek verip kendilerinin de bu yönteme geçmeleri gerektiğini belirtirken ,bu günlük deneme amaçlı yapılan bu kalite ve fiyat uygulamasının devam edip etmeyeceği ,çaydaki kalite ve verim konusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda belli olacak.''dedi.
 









Cemil Kus

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu