Bu fotoğraftan 12 saat sonra öldü

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı` nın tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği eski arkadaşlarından Ahmet Yetkiner, ziyaret sırasında çekilen bu fotoğraf karesinden 12 saat sonra vefat etti.

Güneysu’da yaşayan 54 yaşındaki Ahmet Yetkiner, bir süredir kanser hastalığı nedeniyle önce Trabzon Yomra Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ardından ise Rize Devlet Hastanesi Dahiliye servisinde tedavi görüyordu. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize ve Kasımpaşa’dan eski arkadaşı olan Yetkiner’i Rize Devlet Hastanesi Dahiliye servisinde dün saat 16:00 sıralarında ziyaret etti. Bakırcı eski arkadaşı ile bir süre sohbet ettikten sonra kendisine şifalar dileyerek hastaneden ayrıldı. İlerleyen saatlerde durumu ağırlaşan Yetkiner, bu sabaha karşı saat 04:00 sıralarında hayatını kaybetti. Bakırcı`nın hatıra fotoğrafı çektirdiği Yetkiner, fotoğrafın çekilmesinden 12 saat sonra hayatını kaybetmiş oldu.

Aynı zamanda Doğan Haber Ajansı Rize Muhabiri Muhammet Kaçar’ın dayısı olan Ahmet Yetkiner, Çarşamba günü Güneysu Merkez Camiinde öğlen sonrası kılınacak cenaze namazının ardından İlçenin Yarımada Köyünde toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem