Böyle olur Rize'deki Siyaset Akademisi!

AK Parti'nin Rize'de devam eden 'Siyaset Akademisi' programında Misbah Demircan'ın 'Lider nasıl olur?' sorusuna verilen cevap: 'RİZELİ OLUR'

AK Parti Rize Teşkilatı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi'nin 3. Haftasına, 'Deneyim Paylaşımı' başlığıyla konuk olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan damgasını vurdu.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi küçük salonunda sabah saat 10.00'da başlayan Siyaset Akademisi'nin ilk dersi, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu'nun "Türkiye'nin Toplumsal Yapısı" konulu anlatımıyla devam etti.

Yaklaşık üç saat süren ilk ders, Topçuoğlu'nun anlatımının yanında katılımcılarının da konuya dâhil olması sağlanarak soru cevap diyalogu şeklinde sonlandırıldı.

Üçüncü hafta eğitiminin 2. dersini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 'Deneyim Paylaşımı' başlıklı sunumuyla gerçekleştirdi.

Toplamda iki buçuk saat sürmesi planlanan ders katılımcıların ilgisi ve keyifli akışı ile dört buçuk saat devam etti.

İki etap olarak eğitimi sunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, eğitiminin birinci bölümünde 'Lider ve Liderlik olgusu' üzerinde dururken ikinci bölümünde Beyoğlu Belediyesinde Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projelerini anlattı ve sine vizyonda projeler için özel hazırlanan sunum videolarıı katılımcılara izletti.

rize-siyaset-akademisi.jpg

'Lider Rizeli Olmalı'
Siyaset Akademisi'nin 3. haftasının 2. dersine 'Deneyim Paylaşımı' başlığıyla anlatıcı olarak katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, salonun enerjisinin yüksek oluşunu ve katılımcıların yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Katıldığım başka toplantılarda böylesine bir enerji görmedim" dedi.

Lider ve liderliğin üzerine konuşan ve salondakilere sorular yönelten Başkan Demircan; 'Liderin vasıfları neler olmalıdır?' sorusuna salondan verilen cevaplar karşısında memnun kaldı.

Salonda ortak kanaat haline dönüşen 'lider Rizeli olmalı' görüşü büyük alkış aldı.

Hemşerilerinden aldığı cevaplar sonrası katılımcıların gerçekten üst düzey algıda olduğunu belirten Başkan Demircan, çalışmanın ve hizmet vermenin kendilerini mutlu ettiğinin altını çizdi.

Akademinin 3. hafta eğitimine, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Teşkilatı ve Akademi kursiyerleri katıldı.

Akademinin 3. haftasını değerlendiren, Siyaset Akademisi Rize İl koordinatörü Erdal Genç, eğitimlerin verimli geçtiğini vurgularken katılımcıların giderek daha fazla ilgi gösterdiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiyi'nin Göz bebeği Tusaş'a terör saldırısı , 4 Şehit 14 yaralı
2025 yılında Hazine’den siyasi partilere yapılacak yardımlar netleşti.
Benzine ve Motorine büyük indirim
İstanbullular hamsiye doydu
Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.