Böyle bir kaza görülmedi

Önünde kaza yapan araca çarpmaktan son anda kurtuldu ama...

Önünde kaza yapan araca çarpmaktan son anda kurtulan otobüs sürücüsü, 500 metre ilerde durarak aracını kontrol ettiği sırada , aynı aracın çarpması sonucu önce ayaklarını, iki gün sonra da hayatını kaybetti

Trabzon´dan Adana´ya gitmek için yola çıkan Bülent Memişoğlu (34) yönetimindeki 61 S 0462 plakalı yolcu otobüsü Hatay´ın Belen ilçesi Muhlisali Mahallesi mevkiinde seyir halindeyken, önünde gitmekte olan Mevlüt Yozgat´ın (30) kullandığı 31 KAK 57 plakalı otomobil, refüje çarparak kaza yaptı. Önünde yaşanan kazaya karışmaktan son anda kurtula Memişoğlu, yoldaki yoğun trafik olması nedeniyle 500 metre ilerde durdu. Otobüsten inen Memişoğlu ile muavin Erhan Semiz, meydana gelen kazada otobüste bir hasar olup olmadığını kontrol etmeye başladı.

ÖNCE AYAKLARINI KAYBETTİ
İddialara göre, kazayı yara almadan hafif hasarla atlatan Yozgat, aracını çalıştırarak yeniden yola çıktı. Hızla gelen otomobil, otobüsün arka tarafını kontrol etmekte olan Bülent Memişoğlu´na hızla çarptı. Otomobil ile otobüsün arasına sıkışan 3 çocuk babası Memişoğlu´nun olay yerinde iki ayağı birden koptu. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile İskenderun Körfez Hastanesi´ne kaldırılan Memişoğlu, hastanede iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

MUAVİN: "YOLUN ÇOK KENARINDAYDIK
Olay anında sigara içmek için otobüsün sağ tarafa gitmesi nedeniyle kazadan son anda kurtulan muavin Semiz, polise verdiği ifadede, "Aynı araç önümüzde kaza yaptı, kaptan ona çarpmamak için son anda otobüsü kurtardı. 500 metre ilerde de durduk. Otobüste bir hasar var mı diye bakıyorduk. Yolun çok kenarındaydık. Ben otobüsün sağındayken, arka kısımda bulunan Memişoğlu´na hızla çarparak onu iki aracın arasına sıkıştırdı" dedi

AİLE, KASITLI DİYEREK ŞİKAYET EDECEK
Muavin ve yolcu tanıklarının ifadesinden yola çıkan Memişoğlu ailesi, sürücünün aşırı alkollü olduğunu iddia ederek, çocuklarının kasti öldürüldüğü gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı´na başvuracaklarını söylediler. Bu arada kazayı hafif yaralı olarak atlatan Yozgat da, İskenderun Körfez Hastanesi´nde müşahade altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiyi'nin Göz bebeği Tusaş'a terör saldırısı , 5 Şehit 22 yaralı
2025 yılında Hazine’den siyasi partilere yapılacak yardımlar netleşti.
Benzine ve Motorine büyük indirim
İstanbullular hamsiye doydu
Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.