Başbakanlıkta silah sesleri

Başbakanlık' ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlar Kurulu üyelerinin Bakanlar Kurulu toplantısı için binada bulunduğu sırada 3 el silah sesi yükseldi..

Başbakanlık Merkez Bina'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Bakanlar Kurulu toplanırken, aynı binada 3 el silah sesi duyuldu. Bir kişi gözaltına alınırken, Erdoğan'ın 1500 koruması olduğu iddialları akıllara geldi.

3 EL SİLAH SESİ DUYULDU

Başbakanlık Merkez Bina'da hareketli dakikalar yaşanıyor. Başbakanlık'ta birkaç el silah sesi duyuldu.. Olay Bakanların kullandığı kapının yanındaki kapıda yaşandı. 3 el silah sesi duyuldu. Olayla ilgili bir kişi Başbakanlık güvenlik merkezinde tutuluyor.

BELEDİYEYE KIZDI BAŞBAKANLIĞI BASTI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan bir vatandaştan söz edildi. Belediyeden alacağı olduğu, davasının Yargıtay'da görülmeye devam ettiği söyleniyor.

BAŞBAKANLIK'TA SİLAH SESLERİ

BİNADA BAKANLAR KURULU TOPLANTISI VAR

Başbakanlık Merkez Bina'da yaklaşık 1 saattir Başbakan Erdoğan başkanlığında Bakanlar Kurulu toplantısı gerçekleştiriliyordu.

Kullanılan silahın kurusıkı olduğuna ve bir yaralının hastaneye kaldırıldığına dair iddalar da var.

ERDOĞAN'IN BİN 500 KORUMASI VAR İDDİASI

8’in­ci Cum­hur­baş­ka­nı Tur­gut Özal dö­ne­min­de önem­li gö­rev­de bu­lu­nan bir po­lis şe­fi, geçtiğimiz ay Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşmuştu. Polis Şefi yaptığı açıklamada “Bi­zim dö­ne­mi­miz­de Baş­ba­kan­lık ko­ru­ma kad­ro­su 150 kişiy­di. Bu sa­yı­ya bi­na, ko­nut ve çev­re­de gö­rev alan res­mi üni­for­ma­lı po­lis­ler de da­hil­di. Baş­ba­ka­nın ya­kın ko­ru­ma­sı­nın ta­ma­mı 26 ki­şiy­di ve bun­lar vardi­ya­lı ola­rak gö­rev ya­pı­yor­lar­dı. Bu­gün ise bu sa­yı bil­di­ğim ka­da­rıy­la 1500’ü bu­lu­yor. Bu­nun da yak­la­şık 200’ü ya­kın ko­ru­ma hiz­me­tin­de. İnanılma­ya­cak bir sa­yı” de­mişti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?