Başbakan Erdoğan Rize’de

Diyarbakır’da düzenlenen askeri törene katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, buradan Başbakanlığa ait özel ‘ANA’ uçağıyla Trabzon’a ardından baba ocağı Rize’ye geldi.

Diyarbakır’da düzenlenen askeri törene katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, buradan Başbakanlığa ait özel ‘ANA’ uçağıyla Trabzon’a ardından baba ocağı Rize’ye geldi.
Rize’nin İyidere ilçesinde Partililer tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan burada durarak vatandaşı selamladı. Parti otobüsünden konuşma yapan Başbakan Erdoğan Diyarbakır’da 17 şehidimizi Allah uğurlayıp ana baba ocağına geldik diyerek yağmura rağmen kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür etti.
Başbakan Erdoğan yaptığı açıklamada Karademiz’imizde farklı ses duymak istiyoruz dedi Erdoğan :” sevgili hemşehrilerim  sizlerle 2013’e 2014’e farklı hazırlanmak istiyoruz 2014 inşallah yerel seçimlerin Cumhurbaşkanı seçimlerinin yoğun bir iki yıl olacak ama bizim el ele beraber yapmamız gereken çok çalışmalar var. Hele hele Rize’mizde Trabzon’umuzda Karadeniz’imizde farklı bir ses duymak istiyoruz. Trabzon artık büyük şehir oluyor Samsun büyük şehir böylelikle Karadeniz’imizde 2 büyük şehir oluyor. Rize’de Ovit tüneli ile birlikte artık Erzurum’la iç içe olacak. Ovit tüneli Rize’ye de Erzurum’a da farklı imkanlar getirecek İnşallah çevre ve şehircilik bakanlığımızın da  gümrük ve ticaret ile hep birlikte yapmakta olduğumuz bir çalışmayla burada Trabzon Rize arasında bir sürpriz meydana getirilebilir. İnşallah bu sürprizle birlikte burada Ovit Tüneli ile  Trabzon’la  uluslararası bir taşımacılığın imkanı olan bir lojistik bir merkezde meydana gelebilir. Bunlarında hazırlıkları yapılıyor. Dedi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?