`Babam öldü, biz yetim kaldık`

Rize`de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama gösterileri sırasında ilginç bir olay yaşandı

Atatürk Stadyumu`nda yapılan kutlamalara, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve aileler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Gürcistan’ın Batum kentinden gelen Refaadin Şahin Koleji Halk Oyunları ekipleri gösteriler sundu, çocuklar mendil kapma, halat çekme gibi oyunlar oynadı.

"BABAM ÖLDÜ, YETİM KALDIK"

Kutlamalarda, ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler sunulurken Vali Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Bakırcı ile Albay Talu da sahada, çocuklarla söylenen şarkılara eşlik etti. Bu sırada, gösteri grubunda yer alan İlköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Ahmet Doğru, Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın yanına giderek, "Babam öldü, biz yetim kaldık. Annem emekli olamıyor" diyerek yardım istedi. Başkan Bakırcı da okulunu ve adresini sorduğu Ahmet`e, "Yarın anneni de al, bana gel" diyerek yardım edeceğini söyledi.

Babasının geçen yıl vefat ettiğini belirten Ahmet ise "İki kardeşiz. Annem gündelik işlerde çalışarak bize bakıyor. Emekli maaşı alamıyor. Başkan`dan bize yardımcı olmasını istedim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu