Aslankaya`dan Özelleştirme Tepkisi

CHP İl Başkanı Mehmet Aslankaya Özelleştirme idaresinin Çaykur`un da özelleşeceğini söylemesi Başbakan`a hakarettir dedi.

Çaykur un da özelleşecek kitler arasında 3 sırada yer aldığının açıklanmasına CHP İl başkanından tepki geldi.

Özelleştirme idaresi tarafından Çaykur un da özelleşecek Kitler arasında 3 sırada yer aldığının açıklanması ile CHP İl Başkanı Mehmet Aslankaya tepkisini gösterdi. Aslankaya açıklamasında “ Özelleştirme idaresi başkan yardımcısı yaptığı açıklamada Çaykur un da özelleşeceğini alt yapısının hazırlandığını en geç 3 yıl içinde özelleşmenin gerçekleşeceğini söylemesi Başbakan a hakarettir, Sayın Başbakan seçimlerde bunun cevabını verdiğini sanıyorum. Çaykur un kesinlikle kendi dönemlerinde özelleşmeyeceğini söyledi. Burada birileri üreticiyi yanıltıyor” dedi.

Çaykur un özelleşmesi durumunda Rize’nin sonunun geleceğini söyleyen Aslankaya “1 milyon a yakın insan çay dan ekmeğini kazanmakta, Sayın Başbakan Çaykur özelleşmeyecek demişti. Her halde Özelleştirme idaresi başkan yardımcısının dili sürttü veya biz öyle anlamış olalım. Çaykur u özelleştirmek demek, Rizeliyi buradan göç ettirmek demektir, Başbakan in ve Rize milletvekilleri ile Sayın Hayatı Yazıcı nin bu konuda açıklamalarını bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem