Artvin'de Rafting Sezonu Kapandı

Artvin'in Yusufeli ilçesinde rafting sezonu, düzenlenen etkinlikle sona erdi.

ezonun kapanışı münasebetiyle görevine üç gün önce başlayan Kaymakam Cumhur Duran, ilk kez Çoruh Nehri'nde raftingi yaparken hiç korku yaşamadığını belirtti. Rafting sporu öncesinde ilgililerden brifing alan kaymakam Duran, daha sonra bota binerek kendini hızlı akan Çoruh Nehri'ne bırakırken, cesareti ile dikkat çekti. Görevine yeni başlaması münasebetiyle çevreyi ve halkı tanımaya çalıştığını belirten kaymakam Duran, dünyanın tanınan yerinde görev yapmaktan gurur duygunu belirterek kendini çok şanslı
gördüğünü ifade etti. Rafting sporunun, bölge ekonomisindeki yerini anlatan Kaymakam Duran, "Kendimi çok şanslı kabul ediyorum. Çünkü görev yaptığım yer, dünyaca tanınan bir yer. Dolayısıyla burada rafting sporu ön plandı. Bende kaymakam olarak bölge turizminini daha ileri taşıma adına elimden geleni yapacağım" dedi.


İlk kez bota binerek raftingi yaptığı belirten kaymakam Duran, "Göreve yeni başmamam münasebetiyle hem çevreyi hem de insanları tanımaya çalışıyorum Sezonun kapanışı münasebetiyle bota binerek rafting yaptım. Oldukça zevkli ve heyecanlı bir spor. Doğrusu korku yaşamadım, ancak çok dikkat isteyen bir spor" dedi.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiyi'nin Göz bebeği Tusaş'a terör saldırısı , 5 Şehit 22 yaralı
2025 yılında Hazine’den siyasi partilere yapılacak yardımlar netleşti.
Benzine ve Motorine büyük indirim
İstanbullular hamsiye doydu
Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.