Artık Hastaneye Teleferikle Gitmeyecek

Teleferik ile doktora gidip gelen yatalak hasta Osman İpek, Gündoğdu Belediyesinin yaptığı yol çalışması ile artık araba ile hastaneye gidebilecek.

Gündoğdu Merkez Hamidiye Mahallesi, eski devlet karayolu üzerinde ve yaklaşık 700 metre mesafede ikamet eden yatalak hasta Osman İpek, teleferik ile doktora götürülüyordu. Afetle zarar görmüş ve stabilize olan yol araç trafiğine uygun olmadığı için vatandaşın mağduriyeti gidermek için harekete geçen Gündoğdu Belediyesi kısa sürede yolu betonlayarak kullanılır hale getirdi.

Yaklaşık eğimi 35 derece olan yolun betonlanması için; beton araçlarının ulaşımının zorluğu dolayısıyla, lastikli kepçe ağzına alınan birer metreküp beton ile bir haftada ve zor şartlarda çalışma yapılarak yolun betonlanması sağlandı.
Konu ile ilgili bilgi aldığımız Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız; Çalışma yaptığımız yolda doğa şartları çalışmamızı ne kadar engellese de yolu vatandaşların kullanımına açtık. İnsan sağlığı her şeyin üzerinde.Çalışmaları belediyemiz öz kaynakları ile yapıyoruz.Bu yolun yapılmasında bize kepçe desteği sağlayan İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne ve arsasından yol geçen mahalle sakinlerine teşekkür ettiğini bildirdi.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem