Ak Parti Heyetinden İnceleme

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Rize'de yapımı devam eden projeleri nnceledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Rize için değerli projelerden bir tanesi" diye hitap ettiği Rize Polis Meslek Yüksek Okulunu incelemek üzere Alipaşa Köyüne gitti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada, Birinci Sınıf Emniyet Müdürü ve Rize Polis Okulu Müdür Vekili Ramazan Sarıca'dan tamamlanmak üzere olan Rize Polis Meslek Yüksek Okulu hakkında  brifing aldı.

İncelemeler ve aldığı brifing sonrası durum değerlendirmesinde bulunan Karal, "Rize'mize yeni hizmete girecek olan Polis okulumuzu hem hayırlı olsun demek için hem de görüp incelemek için ziyaret ettik. Yaklaşık 5 milyon lira maliyet ile binamız bugünkü halini almış oldu. Müdürümüzün ifadesi ile inşallah Ağustos ayında burada eğitim faaliyetleri başlayacak. İlk planda  500 kardeşimiz buraya gelip Rize'mizde eğitim ve öğretime başlayacaklar. Rize'mize böylesine değerli bir projenin kazandırılmış olması bizler için gurur kaynağıdır. Şimdiden Rize'miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


Buradaki incelemelerin ardından AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyet ile Rize'nin Hayrat Mahallesinde Huzur evi amaçlı olarak 1995'te temeli atılan fakat ihmaller sonucu tamamlanamayan, daha sonra bir hayır kurumuna devredilen ve öğrenim yurdu projesi ile tekrar çalışmaların başlatıldığı inşaat alanını ziyaret etti. Karal burada yetkililerden kısa bir brifing aldıktan sonra inşaat alanını gezdi.


Karal, buradaki açıklamasında ise "1995'te yapımına başlanan fakat daha sonra deyim yerinde ise terk edilen huzur evi projesini biz herkesin bildiği gibi bir hayır kurumuna devrettik. Bu kurumumuz inşallah devam eden çalışmaların sonucunda 300 öğrencilik son derece modern ve konforlu bir  yüksek öğrenim yurdunu hizmete açacak. Rizemizde Üniversitemizin ciddi anlamda bir yurt sorunu var. İnşallah bu tesisin tamamlanması halinde bu sorun ortadan kalkacaktır" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu