Adına Yakışır Bir Üniversite

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini Ziyaret Ederek Çalışmaları Başlatılan Yeni Projeleri Yerinde İnceledi.

    AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini Ziyaret Ederek Çalışmaları Başlatılan Yeni Projeleri Yerinde İnceledi.
Yeni isim ve vizyonu ile Türkiye iller arasında hızlı bir çıkış yakalayan, yerel ve ulusal basında isminden sıkça söz ettiren Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri burada çalışmaları başlatılan yeni projeleri yerinde inceleyerek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Arif Yılmaz`dan bilgi aldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin bir marka halini aldığını ve Türkiye`nin modern üniversiteleri arasında isminden bahsettirdiğini vurgulayan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal" Gerçektende buraları görünce çok mutlu oluyoruz.Rize`miz adına bu tür kazançları görmek bir Rizeli olarak gurur verici.Bugün burada saygıdeğer hocamız Arif Yılmaz ve ekibinden çalışmaları başlatılan ve devam eden Türkiye`nin en modern öğrencilere yönelik sosyal tesis binasını inceledik.Ayrıca Kampus içerisindeki diğer yerleşkelerin önümüzdeki süreçte nasıl şekillendirileceği konusunda istişarelerde bulunduk.Yeni kamulaştırılma planı içerisindeki arazilerimizin de üniversitemize kazandırılması ile merkez kampus alanımız ciddi bir şekilde büyüyecek.Üniversitemiz Adına yakışır bir üniversite olacak" dedi.
Konuşmasına devam eden ve bu yıl içerisinde öğrencilerin hizmetine sunulacak altı yüz kişilik yurt binasının altını çizen Karal" Rize`mizde daha öncede belirttiğimiz gibi bir yurt problemimiz vardı.Bu konuda yaptığımız hummalı çalışma ve istişareler meyvelerini vermeye başladı.Sayın Rektörümüzün de önerileri ile birlikte bu alanda altı yüz kişilik bir yurt binasını inşallah bu yıl içerisinde hizmete açacağız ve hemen ardından bir yurt binasını daha Rize`mize kazandırmak için çalışmalarımızı başlatacağız.Bununla birlikte Askoroz bölgemizdeki çalışmalarımızla birlikte doğu ve batı kampusu olarak hemşerilerimiz ve öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sokacağız.Bunca güzel başarılara imza atan başta sayın Rektörüme ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal`dan sonra kısa bir konuşma yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Arif Yılmaz ise " Bu güzel çalışmalar gerek siyasetçilerimiz gerek sivil toplum örgütlerimiz gerekse hayır sever iş adamlarımız tarafından hep birlikte yapılmaktadır.Güzel bir kolektif çalışma örneği sunuyoruz.Bugün bizleri burada ziyaret eden ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen sayın Milletvekilimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Gerekli incelemeler ve alınan bilgilerin ardından AK Parti Rize Milletvekili ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem